rukomet

Rukometaši Sloge “beskućnici” u idućih godinu i pol

19.04.2019.
u 08:10

Rukometni klub Sloga iz Doboja idućih godinu i pol dana bit će “beskućnik”. U tom razdoblju ovaj klub neće moći igrati u dvorani Srednjoškoloskog centra, gdje je domaćin na utakmicama Premijer lige BiH jer je počela rekonstrukcija spomenutog objekta. Dobojski klub je u posljednjem susretu na tom terenu svladao Derventu i tako ostao u borbi za plasman u doigravanje, ali će dvije posljednje utakmice u ligaškom dijelu prvenstva morati igrati na drugom mjestu.

- Rekonstrukcija dvorane je bila nužna, a mi smo u sadašnjoj dvorani imali velike probleme s terminima i korištenjem svlačionica koje, osim nas, koristi i oko 1000 učenika. Nadamo se da će nakon rekonstrukcije biti bar to odvojeno te da će klub imati prave uvjete za rad - istaknuo je predsjednik Skupštine dobojskog kluba Vojislav Rađa.

Ono što brine Slogu jesu troškovi u predstojećem razdoblju.

- Sigurno kako ćemo imati dodatne troškove jer moramo naći alternativna rješenja za treninge i utakmice. Svi znamo kakva je novčana situacija u klubovima i sad će nam biti teže - dodao je.

U ovom klubu nadaju se kako će susrete moći igrati na Stadionu sportskih igara te kako se neće morati seliti izvan Doboja.
- Naša je želja odigrati preostale susrete u prvenstvu na Stadionu sportskih igara gdje se održava tradicionalni “TV turnir prvaka”. Istina, to će nam donijeti troškove zbog postavljanja podloge, dok ćemo vjerojatno trenirati u dvorani u Osječanima. Sigurno kako moramo razmišljati već i o idućoj sezoni jer trebamo čitavu godinu igrati.

Plan je da se dvorana u Doboju završi do kolovoza 2020. godine i da se otvori s “TV turnirom prvaka”. Alternativna rješenja za iduću godinu su nam dvorane u Tesliću i Derventi, tako da ćemo praktički biti gosti čitave sezone, ali nadamo se kako ćemo nakon izgradnje imati pravi sportski objekt u kojem ćemo moći nastupati, a će to biti dugoročno rješenje za klub - dodao je Rađa.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije