Nova utakmica 13. siječnja

Rukometaši BiH danas odmaraju, a sutra putuju u Slovačku

rukometasi
10.01.2016.
u 11:03

Izbornik Dragan Marković danas im je dao slobodan dan, koji će ispuniti relaksacijom u Wellnes centru Ahmedić u Bokavićima kod Lukavca

Nakon sinoćnje pobjede protiv reprezentacije Kosova (41:25), rukometaši Bosne i Hercegovine danas neće trenirati u tuzlanskom Mejdanu.

Izbornik Dragan Marković danas im je dao slobodan dan, koji će ispuniti relaksacijom u Wellnes centru Ahmedić u Bokavićima kod Lukavca.

Danas će pakirati putne torbe za put u Slovačku gdje im predstoji odlučujući susret u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2017. godine u Francuskoj.

Bh. reprezentacija u prvom susretu pobijedila je u Tuzli Slovačku rezultatom 29:25, dok bi im sada odgovarao i remi ili poraz s manje od pet golova razlike da bi, uz pobjedu protiv Litvanije 17. siječnja u Tuzli, osigurali plasman u baraž za SP.

Bh. tim trenutno iz četiri susreta ima 7 bodova, Slovačka ima 5, Litvanija 4, dok je Kosovo bez bodova.

Reprezentacija BiH na put za Hlogovec kreće autobusom ujutro 11. siječnja, dok se utakmica protiv Slovačke igra 13. siječnja u 19 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije