Kvalifikacije za SP

Rukometaši BiH za nedjelju spremaju spektakl

rukometasi bih
14.01.2016.
u 21:49

Želimo publici prirediti spektakl i zahvaliti se na divnoj podršci koju smo imali od početka kvalifikacija - uime igrača i struke izjavio je Zuhdija Korkarić

Nakon sjajne igre i velike pobjede protiv Slovačke, rukometaši Bosne i Hercegovine vratili su se u svoju lukavačku bazu. Umorni su od dugog puta autobusom, ali i sretni zbog plasmana u baraž za SP 2017. godine.

Stručni tim reprezentacije nije ih danas želio opterećavati treningom, s obzirom da im je osvježenje itekako potrebno. Protiv Litve u nedjelju, 17. siječnja nema rezultatskog imperativa.

- To ne znači da ćemo protiv Litve igrati opušteno. Naprotiv, želimo publici prirediti spektakl i zahvaliti se na divnoj podršci koju smo imali od početka kvalifikacija - uime igrača i struke izjavio je Zuhdija Korkarić, pomoćnik izbornika Dragana Markovića.

Umjesto treninga, reprezentativci su po dolasku u Lukavac spavali, a predvečer su se relaksirali u wellnes centru „Ahmedić“ u Bokavićima kod Lukavca, javlja Fena. 

Marković je za petak odredio prijepodnevni trening u tuzlanskom Mejdanu. Nije još sigurno hoće li treninga biti u večernjem terminu.

- Igrači su iscrpljeni utakmicom sa Slovacima, ali i napornim putovanjem. Vidjet ćemo u kakvom će stanju biti sutra. Nije planiran niti jutarnji trening na dan utakmice s Litvom. Momci su spremni da u zadnjem nastupu prije baraža dati sve od sebe i pobjedom završiti kvalifikacije, kazao je Korkarić za Fenu.

Podsjećamo, utakmica 6. kola kvalifikacija za SP 2017. Bosna i Hercegovina – Litva igra se u nedjelju, 17. siječnja u SC Mejdan u Tuzli, s početkom u 20,15 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije