Odluka IHF-a

Rukometaši Bosne i Hercegovine i definitivno ostali bez Svjetskog prvenstva

10.07.2020.
u 09:41

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine ostala je bez specijalne pozivnice za Svjetsko prvenstvo u Egiptu nakon što je ukidanjem preddoigravanja i doigravanja zbog pandemije koronavirusa ostala bez šansi da se na terenu bori za plasman.
Naime, IHF je objavio da će ovo prvenstvo proći bez bh. selekcije nakon što su pozivnice dobile izabrane vrste Rusije i Poljske.

Iz konkurencije su ispali timovi poput Bosne i Hercegovine, Srbije ili Sjeverne Makedonije, a turnir će se igrati od 13. do 31. siječnja 2021. godine.

Na prvenstvu će sudjelovati 32 reprezentacije, a za sada je osim domaćina Egipta poznato još 29 sudionika.

Danska na prvenstvu igra kao branitelj titule, a iz Europe dolaze još Austrija, Bjelorusija, Hrvatska, Češka, Francuska, Njemačka, Mađarska, Island, Norveška, Portugal, Španjolska, Slovenija, Švedska, Poljska i Rusija.

Tu su još predstavnici Afrike Alžir, Angola, Zelenortska ostrva, DR Kongo, Maroko i Tunis, zatim Azije Bahrein, Japan, Katar i Južna Koreja te Centralne i Južne Amerike Argentina, Brazil i Urugvaj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije