Rukomet: Liga 4

Rukometaši Izviđača pred utakmicom su sezone

14.05.2016.
u 11:00

Nije lako bilo ni u Banjoj Luci u prvom, kao ni protiv Maglaja u trećem kolu, a još manje će biti protiv Vogošće u petom kolu Lige za prvaka, rukometašima Izviđača, međutim, dojam je da je ključna utakmica četvrtog kola Izviđač – Borac. Naime, Izviđač je (ne)očekivanom pobjedom u B. Luci 23:21 načeo zadnjih sezona u domaćim natjecanjima neprikosnoveni Borac. Posao detroniziranja prvaka nastavio je Maglaj uzevši bod, međutim, Banjolučani su se pobjedom u trilerskoj završnici protiv Vogošće ponovo vratili među kandidate za naslov.

Borac maksimalno motiviran

Potvrđuje to i Zdenko Grbavac, trener Izviđača, koji uoči derbija kaže:

- Bit će to teška i tvrda utakmica, teža od prve u Banjoj Luci. Borac se pobjedom protiv Vogošće vratio u igru, pa u Ljubuški stiže maksimalno motiviran. Mi trebamo igrati kao i u Banjoj Luci, čvrsto, angažirano, brzo, jedino tako možemo razmišljati o pobjedi. Imamo snage, imamo motiva, uz nas će po prvi puta nakon dosta godina biti i popunjena dvorana. Obostrano ulog je veliki, očekujem tešku utakmicu i veliku borbu. Vjerujem da moji momci iz toga mogu izići kao pobjednici, ističe Grbavac.

Derbi sezone

Bez obzira kako će završiti, utakmica Izviđač – Borac je derbi sezone, jer su nakon pobjede u Banjoj Luci Ljubušaci u prilici definitivno detronizirati prvaka. Pobjedom domaćih Borac bi definitivno otpao iz svih kombinacija za obranu naslova, dok mladoj momčadi Izviđača predstoje novi izazovi, protiv Vogošće doma i Maglaja u gostima. Zanimljiva će biti i druga utakmica, trenutačno posljednja Vogošća dočekuje Maglaj koji je uvjerljivom pobjedom priredio iznenađenje u 1. kolu. Uz želju za uzvratom, domaće samo pobjeda ostavlja u igri, a i gosti koje predvode Čičkušić i Mehinagić imaju svoje planove. Na dva rukometna terena večeras će biti uzbudljivo. Liga 4 za prvaka: Izviđač – Borac, Vogošća Poljine Hills – Maglaj. Obje utakmice počinju u 20 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije