Hajduk doveo legendu

S Danijelom smo dobili iskusnog vratara, našeg nekadašnjeg igrača i kapetana

hajduk subašić
22.09.2021.
u 18:20

Kako je ekskluzivno pisao Večernji list, Danijel Subašić nakon devet godina ponovno će braniti Hajdukove boje! Iskusni 36-godišnji vratar danas je na Poljudu potpisao ugovor s Bijelima do ljeta 2023. godine, stiže kao slobodan igrač, a nosit će dres s brojem 1, javio je HNK Hajduk na svojim stranicama.

Donosimo cijelu objavu:

"Nekadašnji reprezentativac, osvajač srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, pojačat će vratarsku konkurenciju na Poljudu gdje se ponovno vraća nakon 2012. godine i transfera u francuski Monaco. Subašić je u Hajduk stigao iz svog matičnog Zadra 2008. godine te je u sljedeće tri i pol godine za Bijele upisao ukupno 126 službenih nastupa, a pri tom je u 47 utakmica sačuvao svoju mrežu netaknutom. 

Bio je dio momčadi koja je osvojila Hrvatski nogometni kup u sezoni 2010/2011., a sezonu kasnije s Hajdukom je izborio grupnu fazu Europske lige. Za Monaco je nastupao do 2020. godine, a za reprezentaciju Hrvatske upisao je ukupno 44 nastupa. 

 | Autor : Marko Lukunic/PIXSELL Foto: Marko Lukunic/PIXSELL 23.07.2011., Split - Stadion Poljud, prijateljska nogometna utakmica povodom 100 godina Hajduka, HNK Hajduk - FC Barcelona. Danijel Subasic Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

- S Danijelom smo dobili iskusnog vratara, našeg nekadašnjeg igrača i kapetana, koji će biti uzor našim mladim igračima, ali i velika podrška iskusnijima. Josip Posavec se ozlijedio i na njega nećemo moći računati sljedeća tri mjeseca. Odmah smo reagirali i doveli vratara koji će svojim bogatim iskustvom te izraženim pobjedničkim mentalitetom imati veliki utjecaj na svlačionicu te je odličan izbor za drugog vratara. Subašić je cijelu svoju karijeru branio na najvišoj nogometnoj razini, predstavlja igrački autoritet, a imat će nemjerljiv utjecaj na razvoj naših mladih vratara - istaknuo je nakon potpisa ugovora Hajdukov sportski direktor Mindaugas Nikoličius."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije