uputio čestitke

Safet Sušić poslao poruku Baždareviću i bh. igračima

Safet Susic
07.06.2016.
u 16:12

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine svladala je Japan u finalu Kirin kupa rezultatom 2:1. Izabranici izbornika Mehmeda Baždarevića svladali su na Kirin kupu izuzetno dvije jake nogometne reprezentacije, Dansku u polufinalu i Japan u finalu. Sva četiri gola za BiH postigao je Milan Đurić koji je proglašen igračem turnira i najboljim strijelcem.

Osvajanje Kirin kupa za N1 je prokomentirao je i bivši izbornik bh. reprezentacije Safet Sušić.

"To je veliki uspjeh s obzirom da smo igrali protiv dvije jake reprezentacije. Danska i Japan koji je bio domaćin imaju zaista jako dobre ekipe. Uspjeh je još veći što je Meša otišao praktično s rezervnom ekipom i ostavio naše najbolje igrače kod kuće. Ukazao je povjerenje mnogim mladim igračima koji su opravdali poziv. Čestitam njemu i igračima na tom uspjehu", kazao je Sušić za N1.

Pohvalio je Milana Đurića.

"On je u zadnjim kvalifikacijama pokazao svoj kvalitet i na njega se mora najozbiljnije računati. Pored Džeke i Ibiševića, sada imamo još jednog izuzetno dobrog napadača i to je ohrabrenje pred kvalifikacije koje nas očekuju", poručio je popularni Pape. 

Sušić je kazao kako u najizglednije vrijeme Đurić može očekivati ponude od većih europskih klubova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije