Dinamo

Sammir: Ovaj naslov prvaka bit će mi biti najdraži trofej u karijeri

samir
Petar Glebov/PIXSELL
21.01.2017.
u 08:16

Dinamo je dobio prvo veliko pojačanje za proljetni dio sezone, u zagrebačku zračnu luku letom iz Frankfurta stigao je Sammir. Povratak bivšeg hrvatskog reprezentativac u Zagreb je došlo vidjeti 100-injak navijača koji su igrom slučaja mogli pozdraviti i Marina Čilića. Naime, najbolji hrvatski tenisač istim je letom stigao kući...

"Jako sam dobro raspložen, hvala što ste svi došli u ovakvom broju. Sretan sam što sam stigao u svoj grad, svoj klub, a ja ću kao uvijek biti kratak. I nadam se da ćemo uspjeti osvojiti prvenstvo" rekao je Sammir koji je s modrima potpisao trogodišnji ugovor, preuzeo dres s brojem 20, pa nastavio:

"Primjetio sam kako me ljudi ovdje vole, znači da sam nešto ostavio iza sebe. Zašto sam se vratio iz Kine ? Život je tamo drugačiji, Brazilcima i europljanima se i nije tako lako naviknuti. No, bio sam zadovoljan tamo, nisam imao nikakvih problema. Ali, u Zagreb nisam došao zbog novaca, nisam došao samo zaraditi pare, ja stvarno volim Dinamo.", piše Goal.

Koliko poznajete današnji Dinamo?
"Čitao sam puno o tome, trenera Peteva poznajem iz Ludogoreca, ali ne znam previše. Sutra ću upoznati igrače. Trenirao sam u Brazilu, ali posljednjih dana zbog pregovora s drugim klubom nisam trenirao. Vjerujem da ću za tri tjedna biti potpuno spreman."

Koji vam je najdraži trofej u dresu Dinama?
"Svi su mi dragu , ali najdraži će mi biti ovaj na kraju sezone. Sigurno da možemo stići Rijeku , igramo još dva puta međusobno. Svjestan sam kako se puno očekuje od mene, dat ću sve od sebe da na kraju svi skupa slavimo" završio je Sammir...

U ime modroga kluba pričao je direktor Tomislav Svetina ...
"Operacija Sammir trajala je vrlo dugo, bilo je puno špekulacija, puno se toga pisalo. Ali, ključnu stvar napravio je baš Sammir, on je bio kotač zamašnjak cijele priče. Iskazao je veliku želju, volju i namjeru vratiti se u Dinamo, mi smo mu na tome zahvalni" rekao je direktor Dinama Tomislav Svetina , pa dodao:

"Ne trebamo ga puno predstavljati, on je 11. igrač Dinama u povijesti po broju odigranih utakmica, zabio je 13 europskih golova, jedan od naših najtrofejinijih igrača. Sada je u najboljim godinama, on će nam donijeti potpuno novu dimenziju. Vjerujem sa će sa svojim znanjem i umijećem biti pravi, da će nas razveseliti sve skupa. Kako u Maksimiru, tako i na stadionima diljem Europe .

Svetina je dodao...
"Zahvaljujem i njegovom menadžeru Andyju Bari na trudu i angažmanu da se vrati u Dinamo, da se skupa veselimo svim novim uspjesima. Sammir je preuzeo dres s brojem 20, njega je prošle sezone nosio Pjaca i bio naš najbolji igrač. Sada to očekujemo od Sammira" završio je Svetina ...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije