Ždrijeb danas u 14 sati u Nyonu

Sarajevo i Zrinjski saznali potencijalne protivnike u Play-offu Europske lige

18.09.2020.
u 10:32

Ždrijeb parova Play-offa Europske lige bit će održan danas u švicarskom Nyonu u 14 sati, a UEFA je napravila podskupine uoči današnjeg izvlačenja u krovnoj kući europskog nogometa.

Sarajevo se nalazi na "Šampionskom putu" gdje se natječu klubovi koji su ispali iz Lige prvaka. S obzirom na to da je broj nositelja manji od broja nenositelja, Sarajevo je uoči ždrijeba saznalo dva moguća protivnika, a to su Dynamo Brest s kojim je Bordo tim igrao u Ligi prvaka i Crvena zvezda.

Pored Sarajeva, u skupini 2 nenositelji su još Ludogorec, pobjednik duela Riga/Tre Flori - Celtic i pobjednik duela Ararat-Armenia - Celje. To su također potencijalni protivnici Sarajeva s obzirom na to da je veći broj nenositelja nego nositelja. Nakon što se izvuku dva nositelja i dva nenositelja, treći par iz ove podskupine trebala bi činiti dva preostala nenositelja.

Zrinjski se nalazi na "Glavnom putu" i potencijalni protivnici Plemića u Europskoj ligi u Play-offu su bolji iz duela Rostov - Maccabi Haifa, Willem II - Rangers, Fehervar - Reims i FCSB - Slovan Liberec.

Sarajevo će u četvrtak, 24. rujna, igrati protiv Budućnosti u trećem pretkolu na stadionu Bilino Polje u Zenici, dok će Zrinjski gostovati kod ciparskog APOEL-a. Pobjednici će se plasirati u Play-off Europske lige.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije