VOLJENI KLUB

Scena o kojoj svi bruje! Đoković se u dresu Crvene zvezde pojavio ispred Hrvata

21.10.2019.
u 09:43

Đoković je u dresu Crvene zvezde gledao utakmicu Monaca za koji nastupa bivši reprezentativac Hrvatske Danijel Subašić

Monaco je sinoć u 10. kolu francuskog prvenstva kod kuće pobijedio Rennes 3:2 postigavši pobjednički pogodak u trećoj minuti sudačke nadoknade, a junak je bio Wissam Ben Yedder kojem je to bio drugi gol na utakmici.

Momčad iz Kneževine je povela u 3. minuti preko Ben Yeddera kojem je odlično asistirao Islam Slimani. Rennes je izjednačio već u 12. minuti golom Faita Maouasse, a na otvaranju drugog dijela Adrien Hunou je doveo goste u vodstvo.

Slimanui je u 56. izjednačio, a kada se već činilo kako će završiti bez pobjednika, Yedder je u trećoj minuti nadoknade donio pobjedu Monacu. Bivši hrvatski reprezentativac Danijel Subašić bio je na klupi Monaca.

Foto: Twitter

A na tribinama stadiona u Monacu među 6763 gledatelja bio je i prvi tenisač svijeta Novak Đoković. Srbin se pojavio u dresu Crvene zvezde i sa šalom crveno-bijelih, a na utakmicu je poveo i sina Stefana.

Poznato je da je Đoković veliki navijač Zvezde koju redovito prati. Ne treba napominjati da je ovaj potez prvog tenisača svijeta izazvao brojne komentare na društvenim mrežama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije