Legenda Manchestera

Scholes: Sad se vidi koliko Modrić nedostaje Realu

paul scholes (1)
Foto: PA/Pixsell
06.05.2015.
u 09:06

"Ramos je igrao na poziciji Luke Modrića. Sad se tek vidi koliki je hendikep za Real Modrićevo neigranje", kazao je Scholes

'Sergio Ramos igrao je na Modrićevoj poziciji. Koliko je samo lopti 'prodao'... Neigranje Modrića je veliki hendikep za Real', kazao je Paul Scholes u analizi Realova poraza

Dvojica bivših igrača Manchester Uniteda, Roy Keane i Paul Scholes, analizirali su prvu utakmicu polufinala Lige prvaka u kojoj je Juventus u Torinu svladao Real Madrid 2:1.

Kritizirali su igru Garetha Balea, čak zaključili da je Real igrao s desetoricom igrača. No, Scholes je otišao i korak dalje...

"Bale nije bio dobar večeras. Od njega se, posebice u ovakvim jakim i velikim utakmicama, očekuje puno više. Bale mora biti puno bolji", kazao je Scholes i osvrnuo se na 'neprirodnu' poziciju Sergija Ramosa.

"Usudio bih se reći da je Real čak igrao i s devetoricom igrača. Ni Ramosa se nije vidjelo na terenu. No on nije igrao na svojoj poziciji. Previše je griješio, koliko je samo lopti krivo dodao i 'prodao' bez veze", kazao je Scholes i zaključio:

"Ramos je igrao na poziciji Luke Modrića. Sad se tek vidi koliki je hendikep za Real Modrićevo neigranje!"

Roy Keane se pak obrušio na Garetha Balea.

"Realu nije bilo lako igrati s 10 igrača. Gareth Bale na ovoj utakmici nije pokazao baš ništa", kazao je Roy Keane za ITV i nastavio:

"Osjetilo se da nema samopouzdanja, sve je duele rješavao na najlakši mogući način, a najčešće je 'bježao' od lopte. Suigrači nikako ne mogu biti zadovoljni njegovim sudjelovanjem na utakmici, u stvari on je bio 'čovjek manje'..."

Nije Keane imao razumijevanja, bez obzira što se Velšanin tek vratio nakon ozljede i bilo bi čudno da je odmah 'uhvatio' formu... A Irac je kritizirao i Danija Carvajala zbog skrivljenog jedanaesterca:

"Ljutit sam na njega, pa to su potezi školarca, trebali bi ga linčovati!"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije