kazna

Schweinsteigeru prijeti kazna zbog udaranja Bilićeva igrača

kazna
08.12.2015.
u 11:25

Veznjak Manchester Uniteda Bastian Schweinsteiger udario je Winstona Reida pri izvođenju prekida. Sudac to nije vidio, ali engleski Savez je i mogao bi biti kažnjen

Veznjak Manchester Uniteda Bastian Schweinsteiger bit će kažnjen zbog udaranja stopera West Hama Winstona Reida tijekom susreta na Old Traffordu u subotu. Susret je završio bez golova, a utakmica je ostala u sjeni incidenta prilikom izvođenja jednog prekida.

Schweini i Reid su bili u standardnom "remplanju" prije skoka, a pošto se nije mogao osloboditi, Nijemac je mućki udario Reida laktom. Glavni sudac Mark Clattenburgduel nije vidio, a nisu ni pomoćni suci. No vidio je Engleski nogometni savez. 

- Bastian Schweinsteiger optužen je zbog nasilnog ponašanja koje suci nisu vidjeli tijekom susreta. Tri bivša elitna suca pregledala su video, neovisno jedan o drugom, kako bi utvrdili je li prekršaj (Schweinsteigera) bio za isključenje. Da bi došlo do kazne Saveza, sva tri suca moraju biti jednoglasna - službeno je objavio Engleski nogometni savez. 

Ako njemački reprezentativac i dobije kaznu, očekuje ga minimalno tri utakmice pauze. 

- Zna on dobro što je napravio. Udario me laktom u lice - rekao je Winston Reid nakon utakmice, a Slaven Bilić inzistirao je na tome da je veznjak Uniteda trebao biti isključen:

- Bio je to čisti crveni karton. Izravni crveni bez ikakve sumnje. Bio je to trenutak ludila. Zaslužio je biti isključen, ali mi je sudac rekao da nije vidio (situaciju). Pošteno, vjerujem mu. Bio je to lakat - rekao je Slaven Bilić odmah nakon utakmice.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?