Brazilski čarobnjak

Senzacija na pomolu: Dinamo radi na dovođenju Ronaldinha!

'BARCELONA, SPAIN:  FC Barcelona\'s Brazilian Ronaldinho shoots against Getafe during their Spanish League football match at the Camp Nou stadium in Barcelona, 17 April 2005. AFP PHOTO/LLUIS GENE.  (P
Foto: 'LLUIS GENE'
1/4
05.10.2015.
u 16:28

PSG, Barcelona, Milan... čarolije na terenu... najbolji nogometaš svijeta...

Svih 80.000 gledatelja na Santiago Bernabéuu ustalo je i zapljeskalo. Bilo je to drugi put u povijesti da navijači Reala plješču nekome od igrača u Barceloninu dresu. Prvi je bio Diego Armando Maradona, drugi je on - Ronaldinho.

To je bilo nekad. Danas, Ronaldinho je igrač koji nema kluba.

- Čekam siječanj, želim igrati nogomet - rekao je Ronaldinho, dodavši da bi se vratio i u Europu.

Za njegov dolazak ne treba platiti ništa, igrao bi za plaću. Tako su po Zagrebu već počele kružiti priče da bi idealan Dinamov kapitalac, kojeg "modri" traže godinama, bio upravo on - Ronaldinho, javljaju 24 sata, a i Dinamova uprava već se počela raspitati za brazilskog čarobnjaka, jednog od najvećih koji je hodao nogometnim terenima. Uostalom, portugalski se u svlačionici priča kao materinji jezik.

Prezimi li Dinamo u Europi, nema većeg magneta za publiku i promidžbu kluba od dolaska nekad najboljeg nogometaša svijeta. Dinamo je dovodio brojne strance, plaćao milijune nekakve Papadopoulose, Andersone Coste, Bakaryje Saree, Migloreje... A sve to je Dinamo plaćao. A Ronaldinho je - besplatan...

Na potezu je Dinamo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije