ŽELIO GA I BILIĆ

Senzacija: Sjajni Hrvat odlazi u Madrid u najvećem transferu u povijesti Lokomotive!

Luka Stanzl/Pixsell
13.08.2020.
u 07:08

Sjajni vratar Lokomotive Ivo Grbić (24) blizu je prelaska u madridski Atletico. Transfer bi trebao iznositi četiri milijuna eura (s bonusima šest) što je najveća svota u povijesti kluba s Kajzerice.

Za Grbića je bio zainteresiran i WBA koji vodi Slaven Bilić, no čini se da će ovaj vratar preseliti u Atletico gdje će mu konkurencija biti veliki Jan Oblak. Grbić je rođen u Splitu, a nakon što ga je Hajduk otpisao besplatno je stigao u Lokomotivu. Lokosi su protekle sezone osvojili drugo mjesto u HNL-a i Grbić je skrenuo pozornost na sebe sjajnim obranama.

- Bio sam počašćen kad sam dobio pretpoziv za Katar koji se trebao i aktivirati, ali drago mi je što i mene vide, što iz HNL-a mogu doći u reprezentaciju, što sam to dokazao svojom kvalitetom i nadam se da ću jednog dana biti Livakoviću konkurencija u nacionalnom dresu – rekao nam je nedavno Grbić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije