NAJVEĆA POTPORA

Sestre Joška Gvardiola objavile njegovu slavljeničku fotografiju: 'Naš ponos'

02.12.2022.
u 10:18

Nakon utakmice njegove sestre Lorena i Franka podijele su njegovu fotografiju te kratko poručile: 'Naš ponos'. Franka je podijelila i kako je izgledalo kada je Joško došao do njih te zagrlio mamu Sanju nakon utakmice

Hrvatskog reprezentativca Joška Gvardiola (20) na tribinama u Kataru jučer je podržavala cijela obitelj. Uz roditelje tu su bile i njegove sestre Lorena i Franka koje su podijele djelić atmosfere tijekom slavlja naše reprezentacije.

Nakon utakmice podijele su i njegovu fotografiju te kratko poručile: 'Naš ponos'. Franka je podijelila i kako je izgledalo kada je Joško došao do njih te zagrlio mamu Sanju nakon utakmice.

Inače, obje sestre su starije od Joška. Lorena ima 23 godine, dok Franka ima 30. Sudeći po njihovim Instagram profilima, Lorena se bavi modelingom, a Franka rukometom. Dodajmo da Lorena rado na Instagram profilu dijeli fotografije s bratom na kojima poziraju nasmiješeni i zagrljeni.

Junak naše reprezentacije otkrio je jednom prilikom koliko mu znači obitelj, a otkrio je i da mu puno nedostaju. Svoje roditelje odlučio je počastiti i kućom te im tako zahvaliti na svemu.

-   Jesam, počastio sam ih. Oni su se sa sestrama dogovorili što im se sviđa. U okolici Zagreba, na putu prema Samoboru - kazao je tada skromni i uvijek nasmijani dečko sa zagrebačkih Srednjaka koji je često na utakmice putovao tramvajem, a često je znao otići i do Dolca nakon treninga te praviti ocu društvo u ribarnici. Joško trenutno igra u Leipzigu, a mnogi klubovi bi rado za njega dali velike svote novca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije