NEŠTO SE KUHA?

Sezona je pred vratima, Dinamo još nije prestao s trgovinom...

kopić barišić
23.01.2022.
u 20:50

Trener Dinama Željko Kopić kratko je za službene stranice kluba prokomentirao posljednju prijateljsku utakmicu u sklopu zimskih priprema, 4:3 pobjedu njegove momčadi protiv Sturma iz Graza.

- Odradili smo zadnju provjeru, dva puta po 60 minuta. Svi igrači koji su nam trenutno zdravi i bez ikakvih problema odigrali su utakmicu, podijelili smo im minutažu. Do završnice je bilo jako puno dobrih stvari, malo samo nisam zadovoljan završnim dijelom susreta kad nam je pala koncentracija. Te stvari nam se ne smiju događati, ali generalno sam zadovoljan.

Otkrio je potom stanje s Petkovićem i Ristovskim, koji nisu bili u kadru protiv Sturma.

- Petković ima određenih problema, odradio je danas jedan trening prijepodne i sad ima još jedan trening. Vidjet ćemo njegovo stanje do Rijeke. Ristovski ima crijevnu virozu, nema ga dan-dva, ali bit će u redu.

Zadovoljan je odrađenim pripremama uoči nastavka sezone i derbija protiv Rijeke.

- Odradili smo sve planirane treninge i utakmice, bilo je puno dobrih stvari. Kad podvučem crtu pod cijele pripreme, zadovoljan sam kako su dečki sve odradili. Imamo još tjedan dana do derbija. Sve ove utakmice i treninzi do kraja tjedna odredit će momčad za utakmicu u nedjelju. Bitno da svi igrači budu na raspolaganju i da na teren izvedemo 11 najboljih.

Zimski prijelazni rok još traje...

- Vidjet ćemo još sve. Prijelazni rok još traje i dok traje Dinamo je u tom smislu aktivan. Sigurno da radimo na tu temu - zaključio je Kopić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?