Premijer liga BiH

Široki i Radnik odigrali bez pobjednika na Pecari

02.08.2021.
u 07:28

U 2. kolu Premijer lige BiH Široki Brijeg i Radnik su odigrali bez pogodaka (0:0) na Pecari što je treći neriješen rezultat za Široki, a prvi bod za Radnik.

Prva ozbiljnija situacija na susretu dogodila se u 5. minuti kada Llanos puca u vratara gostiju nakon ubačaja Jurilja. Radnik je kreirao dobru šansu u 28. minuti kada pokušava Pantelić, ali brani Miškić. Velika šansa za Obšivača stvorena je nakon ubačaja Vukoje iz prekida u 32. minuti. Potom slijedi dobar udarac Pantelića u 38. minuti, ali odlazi pored gola Miškića. Llanos je u prilici u 39. minuti, ali obrana blokira njegov udarac.

Sjajna šansa za Radnik pojavila se u 59. minuti, Šarić je izašao jedan na jedan s Miškićem, ali golman Širokog čita njegov pokušaj. Minutu kasnije domaći traže penal na Brekalu, a Bojo odmahuje rukom. Odličan pokušaj stvorio je Ikica iz slobodnjaka, ali brani golman gostiju u 87. minuti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije