kup bih

Široki na jedanaesterce prošao Budućnost, Velež slavio u Gračanici, Zvijezda 09 u Modriči

Nogomet
18.09.2019.
u 18:48

Danas je odigrano 16 utakmica 1/16 finala Kupa BiH širom naše zemlje, bilo je dosta zanimljivih rezultata.

Voljom žrijeba odlučeno je da Velež gostuje ekipi s kojom je prošle sezone igrala u Prvoj ligi Federacije, točnije Bratstvu u Gračanici gdje je slavilo s 3:2. Za Rođene nije počelo kako treba jer su od 6. minute gubli s 1:0, a gol je postigao Mujčić, piše Sportsport.ba. 

U 30. minuti Velež dolazi do izjednačenja više sretno nego spretno jer je domaći igrač Alihodžić pogodio vlastitu mrežu. Pet minuta kasnije za potpuni preokret Veleža pogađa Valmir Berisha i tim se rezultatom otišlo na odmor.

Igrala se 63. minuta kada fenomenalan gol postiže opet Berisha i to lijevom nogom u same rašlje s nekih 20-ak metara. Samo dvije minute kasnije na 3:2 smanjuje Kosta Bajić i postavlja konačan rezultat ovoga meča.

Alfa i Zvijezda 

U Modriči su se sastale domaća Alfa i Zvijezda 09, a ekipa iz etno sela "Stanišić" rutinski je slavila s visokih 3:0.

Golove su za goste postizali redom Bojan Marković u 11., Junior u 27., da bi sudbinu domaćih zapečatio Stefan Rakić pred sami kraj utakmice u 89. minuti.

Budućnost - Široki Brijeg

Domaća Budućnost je u Banovićima dočekala Široki Brijeg, a nakon 90 minuta rezultat je glasio 1:1. Goste je u prednost doveo u 55. minuti na asistenciju novog pojačanja Angelova koji je pogodio nakon asistencije Tonija Jovića.

Poravnanje je domaćim donio Zulić u 80. minuti pa se rezultatom 1-1 pristupilo izvođenju jedanaesteraca gdje su Širokobriježani bili sretniji i spretniji i rezultatom 4:1 prošli dalje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?