VELIKA POBJEDA

Široki ostavio Igokeu na -25

cedevita, široki
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
24.12.2013.
u 08:05

Košarkaši Širokog slavili su u domaćoj dvorani ''Pecara'' pred oko 2.500 gledatelja ponajviše zahvaljujući učinku Ivana Opačka

Trinaesto kolo regionalne košarkaške ABA lige donijelo je međusobni okršaj najboljih bh. košarkaških klubova, Igokee i Širokog, a slavio je hercegovački klub rezultatom 78:50 (15:8, 17:15, 24:16, 22:11).

Košarkaši Širokog slavili su u domaćoj dvorani ''Pecara'' pred oko 2.500 gledatelja ponajviše zahvaljujući učinku Ivana Opačka, koji je imao učinak od 17 poena, 11 skokova i četiri asistencije, dok je Johnaton Jones postigao 15 poena i četiri asistencije. 

Igokea je u tom susretu važila za favorita nakon što je završila nastup u EuroCupu i potpuno se posvetila ABA ligi. 

Ipak, aktuelni prvak BiH, koji se i ove sezone bori za ''Final four'' natjecanja, nije igrao na odgovarajućoj razini, što su Širokobriježani znali iskoristiti.

Najučinkovitiji igrač Igokee bio je Branko Jorović s 13 poena i šest skokova, dok je bh. reprezentativac Nemanja Gordić dodao 11 poena i pet asistencija. 

Ostatak gostujućeg tima nije imao svoju noć, što je u konačnici uvjetovalo visoku pobjedu Širokog.  

U idućem kolu natjecanja bh. timovi će odmjeriti snage s klubovima iz Beograda. Široki 28. prosinca gostuje Crvenoj zvezdi, dok Igokea dan kasnije na svom terenu dočekuje Partizan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije