Mladost na Pecari

Široki što prije treba razbiti protivnički bunker i zabiti pogodak

siroki01_nnn_bih_12092015
13.09.2015.
u 06:15

- Gledao sam Mladost protiv Veleža. Čvrsti su u obrani, naprijed je brzi Dilaver. Uvažavamo ih, ali mi idemo na pobjedu, kaže Musa

U odnosu na momčad koja je u srijedu igrala na Bilinu polju, bit će nekoliko "kadrovskih" promjena. Za očekivati je kako će Široki zaigrati agresivnije, što prije razbiti protivnički bunker i zabiti pogodak. Sigurno je i kako će imati podršku Škripara koji su izvjesili plakate kojima pozivaju na sjevernu tribinu. Sastav: Soldo - Ćorluka, Brekalo, Bralić, Marković - Kožulj, Pehar - Menalo, Wagner, Ivanković - Kresinger.

Široki Brijeg će večeras na Pecari (19.30) ugostiti novaka u Premijer ligi, Mladost Doboj Kakanj. Na klupi će opet biti trener Slaven Musa koji je "ekspresno" preuzeo momčad nakon što je poslije poraza protiv Čelika u Zenici (1:2) u srijedu smijenjen dosadašnji trener Davor Mladina:

Ozljede i kartoni

- Imamo malih problema oko sastava. Dino Ćorić i Ivan Sesar izvan su kombinacija, imaju po tri žuta kartona pa ne mogu nastupiti. Ozljede muče nekolicinu igrača kao Mateja Karačića, Davora Landeku i Ivana Krstanovića, kaže trener Musa koji se nadao da će netko od njih, prvenstveno Karačić, ipak nastupiti: - Nažalost, ne mogu igrati, muči me bol u zadnjoj loži, rekao nam je Karačić na treningu na Pecari u subotu poslije podne: - Gledao sam Mladost protiv Veleža. Čvrsti su u obrani, naprijed je brzi Dilaver. Uvažavamo ih, ali mi idemo na pobjedu, kaže Musa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije