prevezena u bolnicu

Skokom sa Starog mosta prvakinja Red Bull Divinga ozlijedila koljeno

Foto: Anadolija
1/2
15.09.2017.
u 15:34

Tijekom priprema za kvalifikacijske skokove Red Bull Cliff Diving Svjetskog prvenstva koje se danas održavaju u Mostaru, skokom sa Starog mosta ozlijeđena je aktualna prvakinja Red Bull Divinga Rhiannan Iffland, koju su pripadnici spasilačke službe čamcem niz Neretvu odvezli prema Kliničkom centru "Dr. Safet Mujić", javlja Anadolija. 

Iako je aktualna prvakinja bila jako uzbuđena zbog gostovanja u Mostaru sudeći prema trenutnoj situaciji njezina daljnja borba za titulu u Mostaru je upitna.

Prilikom prvog susreta s Neretvom, nakon treninga, zbog jake riječne struje i hladne vode, Stari most je Iffland s ostalim kolegama ocijenila jednom od najtežih lokacija u prvenstvu Red Bull Cliff Diving Svjetskog prvenstva.

„Jako sam uzbuđena što sam ponovno ovdje u Mostaru, gdje su skokovi tako važan dio kulture. Ove godine se borim za titulu i dobrim nastupom ovdje mogla bih je zapečatiti,“ kazala je aktualna prvakinja Rhiannan Iffland nakon prvog ovogodišnjeg susreta s Neretvom.

No, obzirom na to da je zadobila ozljede tijekom pripremnog skoka za kvalifikacije i odvezena u Klinički Centar "Dr. Safet Mujić" u Mostaru, njezin novi skok i daljnji nastavak natjecanja u Mostaru za sada je upitan.

Kako doznajemo, aktualna prvakinja Red Bull Divinga Rhiannan Iffland je ozlijedila koljeno. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?