Nane Demonstrira moć

Slaven Bilić slomio i veliki Manchester City, West Ham je drugi na tablici!

Slaven Bilić
Reuters/PIXSELL
19.09.2015.
u 22:31

Slaven Bilić napravio je novu senzaciju i pobjedom 2:1 u šestom kolu protiv Manchester Cityja stigao do druge pozicije na ljestvici! I sad se više ne može govoriti samo o pukoj sreći ili iznenađenjima jer bivši izbornik Hrvatske ima još dva velika skalpa - Arsenalov (2:0) i Liverpoolov (3:0).

Krenulo je žestoko, u šestoj minuti Moses zabija nakon pritiska Cityja te time čini prvi šok za publiku na Etihadu. Jedva da su na to zaboravili i u 31. minuti Sakho zabija za 2:0, što je sve prisutne ostavilo u nevjerici.

Jer, Manchester je konstantno napadao, prijetio i činilo se ne da će poravnati rezultat, već da će uvjerljivo pobijediti. No vratar Adrian zaključao je vrata i ništa nije moglo u njih. Osim u 45. minuti kad je nevjerojatnu bombu pogodio De Bruyne i odgovorio tako svim kritičarima na najbolji mogući način.

Vjerovali su domaći da nakon 15 minuta odmora i još minimalno 45 minuta igre nema straha za pobjedu. No teško su se prevarili jer unatoč silnoj dominaciji, nije lopta htjela ući u gol.

Kako je sve skupa izgledalo, pokazuje najbolje statistika na kraju utakmice. Imali su domaći devet udaraca u okvir, deset van okvira, 72 posto loptu u nogama i 16 kornera. West Ham je pak imao tri udarca u okvir, od toga dva gola i jednu maestralnu obranu Harta Sakhu. Imali su tri kornera i napravili samo sedam prekršaja u tako žestokoj utakmici.

Potvrdio se Slaven Bilić i nitko ga više neće podcijeniti nakon svih ovih uspjeha, a u istočnom dijelu Londona će se slaviti, nisu Čekičari svaki dan na drugom mjestu prvenstvene ljestvice...

Engleska, 6. kolo:

Manchester City - West Ham 1:2
Chelsea - Arsenal 2:0
Stoke - Leicester 2:2
Aston Villa - WBA 0:1
Bournemouth - Sunderland 2:0
Newcastle - Watford 1:2
Swansea - Everton 0:0

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije