ODLUKA SUDA

Slavni nogometaš završio u zatvoru! A sve je počelo zbog pet eura...

Reuters/Pixsell
21.11.2018.
u 19:30

- Reagirao sam u samoobrani. Mislio sam da će me vozač udariti. U istom smo trenutku podignuli ruke i ja sam njega udario prvi - branio se Bendtner na sudu.

Danski nogometni reprezentativac i napadač Rosenberga Nicklas Bendtner (30) morat će u zatvor na 50 dana nakon što je sud u Kopenhagenu odbio njegovu žalbu na presudu zbog napada na taksista. 

Danac je nedavno osuđen na 50 dana zatvora i 200 eura kazne jer je u rujnu nakon izlaska napao taksista i slomio mu čeljust. Nogometaš se žalio na presudu, no njegova žalba je odbijena.

- Reagirao sam u samoobrani. Mislio sam da će me vozač udariti. U istom smo trenutku podignuli ruke i ja sam njega udario prvi - branio se Bendtner na sudu.

Ovaj nogometaš je u najveći trag ostavio u Arsenalu u čijem je dresu odigrao 108 utakmica i zabio 24 gola. Još je igrao za Juventus, Wolfsburga, Birmingham, Sunderland i Nottingham Forrest.

Bendtner je na vrhuncu karijere bio vrlo dobar napadač, ali je uvijek imao problema s karakterom što ga je na kraju odvelo u zatvor.

Mediji su ranije pisali da se incident s taksistom dogodio nakon što su nogometaš i djevojka ostali dužni pet eura za vožnju. Vozač je zbog toga bacio neki predmet prema njima, a Bendtner mu zatim nanio teške ozljede.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije