Roma izborila 1:1

Spalletti: Džeko se sjajno žrtvovao za momčad!

edin dzeko
18.08.2016.
u 12:43

Roma je u Portu izborila 1:1 u prvoj utakmici 4. pretkola Lige prvaka. S obzirom na to da je više od poluvremena imala igrača manje nakon isključenja Vermaelena i da se Porto ispromašivao, trener Rimljana Luciano Spalletti bio je zadovoljan.

"Sretan sam kako smo igrali 11 na 11, ali i što smo vidjeli drugo lice momčadi, No, ima situacija u kojima moramo bolje reagirati, zrelije. No, generalno sam zadovoljan.", rekao je Spalletti, piše Goal.

"Nakon što smo poveli, trebali smo biti strpljiviji, čekati ih, a umjesto toga mi smo omogućili Portu da se vrati svojim pogreškama. De Rossi je bio čistač ispred obrane, Florenzi je pao u drugom dijelu... Vermaelen? Tako iskusan igrač ne smije dobiti dva žuta kartona, pogotovo kad je drugi još žešći nego prvi."

"No, tjelesno smo dobri, griješili smo tehnički, i zbog toga često lovili suparnika, pri čemu se troši energija. Džeko se sjajno žrtvovao za momčad, izvlačio se, vraćao kad nismo imali loptu... A i Salah je u drugom dijelu bio dobar."

"Prijelazni rok? Vjerujem da mi je momčad kompletna, ali dok god je rok otvoren, ima izbora."

Nagađa se da su te mogućnosti Borja Valero, s kojim je Roma već dogovorila, čeka se pristanak Fiorentine, te Tielemans iz Anderlechta. A kako nadoknaditi Pjanića?

"Ne možemo žaliti za igračima koji su izabrali otići, možemo ih samo zamijeniti jednako dobrim igračima", zaključio je Spalletti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije