NOU CAMP

Španjolci tvrde: Barcelona ima novog trenera!

12.01.2020.
u 10:30

Xavi je prije nekoliko dana izjavio kako ima želju jednog dana voditi Barcelonu. Miljenik Barcinih navijača trebao bi tijekom dana odlučiti hoće li klub preuzeti odmah ili na kraju sezone

Xavi Hernandez (39) trebao bi uskoro postati novi Barcelonin trener, javljaju španjolski mediji. Legenda katalonskog kluba sastao se u subotu  s Ericom Abidalom i dogovorio uvjete.

Xavi je prije nekoliko dana izjavio kako ima želju jednog dana voditi Barcelonu. Miljenik Barcinih navijača trebao bi tijekom dana odlučiti hoće li klub preuzeti odmah ili na kraju sezone.

U svakom slučaju Ernestu Valverdeu su odbrojani dani na Nou Campu.

'Xavi to mora sam odlučiti, momčad može preuzeti odmah ili na kraju sezone. Činjenica je kako momčad više nema povjerenja u sadašnjeg trenera koji zna da odlazi, piše Mundo i nastavlja:

'U Barcinoj svlačionici glavnu riječ vode kapetan Messi i Pique koji su u fantastičnim odnosima sa svojim bivšim suigračem Xavijem. Pregovore Xavija i Barce potvrdio je i predsjednik Al-Sadda, samo se čeka konačna objava.'

'Kapetan mora odlučiti. Barcelona u Xavijevim rukama', piše Diario Sport.

Na arapskom BeIN Sportsu objavljena je informacija kako će Xavi u nedjelju biti postavljen za novog trener katalonskog kluba.

Vijest je objavio njihov novinar Khaled Waaled uz zajedničku fotografiju sa Xavijem i Ericom Abidalom iz Dohe.

Xavijev dolazak na Barcinu klupu dobar je znak i za našeg Ivana Rakitića, jer bi se njegova pozicija u momčadi mogla učvrstiti.

Naime, Raketa i Xavi se dobro poznaju, bili su suigrači u sezoni 2014./2015., u kojoj su Katalonci osvojili trostruku krunu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije