odmah pristao

Srna doznao gdje nastavlja karijeru: Najljepši dar za 35. rođendan

srna
Reuters
01.05.2017.
u 16:00

Već sam 14 godina u klubu, osjećam se kao dio obitelji, kazao je Šahtarov kapetan.

Darijo Srna dobio je danas, na svoj 35. rođendan, vjerojatno najbolji dar - produljio je ugovor sa Šahtarom do ljeta 2018. godine. - Jako sam sretan, želim karijeru završiti u Šahtaru. Kada mi je predsjednik ponudio novi ugovor, zahvalio sam mu na povjerenju i odmah pristao. Već sam 14 godina u klubu, osjećam se kao dio obitelji - kazao je za Šahtarovu stranicu kapetan koji je s tim klubom osvojo čak 22 trofeja. Srna je svojedobno bio blizu prelaska u Barcelonu, a nakon što je odbio katalonskog velikana na Instagramu je napisao ' slušao sam svoje srce'.

 

- Ne bih si mogao oprostiti da sam otišao u Barcelonu. Siguran sam da sam ispravno postupio. Predsjedniku kluba tada sam kazao da bih bio sretniji kada bih sa Šahtarom osvojim ukrajinsko prvenstvo, nego Ligu prvaka s Barcelonom - prisjeća se igrač koji je u 524 nastupa za Šahtar postigao 49 golova.

Bivši kapetan hrvatske reprezentacije i dalje je ambiciozan. 

 

- Posljednji naslov osvojili smo 2014. godine, zato je ova sezona za nas jako važna. Želimo do desetog naslova prvaka, a onda igrati Ligu prvaka što bliže Donjecku. To bi bio čudesan pothvat, osvojiti naslov u sezoni u kojoj ne igramo na svom stadionu.

 

Vjeruje kako još dugo može igrati na najvišoj razini. 

 

- Odgovoran sam prema klubu i neću igrati da bih obarao rekorde. Kada osjetim da više ne mogu igrati na toj razini priznat ću samom sebi  'Dario, više nisi za Šahtar' - zaključio je Srna.


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?