Nogomet

Stadion Bilino polje opremljen vrhunskim wireless sustavom

24.02.2017.
u 10:00

Na stadionu Bilino polje u Zenici završeni su radovi postavljanja i instalacije wireless opreme “Ruckus” koja će zadovoljiti korisnike Wi-Fi interneta, od posjetitelja na tribinama do novinara, službenih osoba na utakmicama. Oprema je instalirana i puštena u rad zahvaljujući pružatelju usluga “Alvatel-ZipZap”, koji je u potpunosti financirao radove i opremu u sklopu kampanje “Podržimo Čelik zajedno”.

- Budući da će instalirana oprema nuditi širi spektar mogućnosti, osim samog Wi-Fi signala, u predstojećem razdoblju možemo očekivati i “livestream” prijenose utakmica i konferencija za medije s Bilinog polja. Ovo je sada trenutačno rješenje, a “Alvatel-ZipZap” će nastojati uskoro još izvršiti planirano spajanje na optičku infrastrukturu, koja će omogućiti povećanje brzine protoka signala čak do 1.0Gbps, kazali su iz “Alvatel-ZipZapa”.

Već u subotu tijekom utakmice Čelik - Zrinjski svi posjetitelji i službene osobe bit će u prilici koristiti trenutačno najkvalitetniju Wi-Fi infrastrukturu.

Stadion u Zenici jedan je od iznimki u BiH što se tiče uvjeta za rad medija koji izvještavaju s utakmica. Na dugotrajno inzistiranje Odjela za medije NS BiH, još od početka ove sezone, u propozicijama za ligaško natjecanje ugrađeni su obvezni minimalni uvjeti za rad medija koje klubovi moraju ispuniti s ciljem dobivanja licencije. Sada kada su te propozicije obvezne za dobivanje licencija, može se očekivati kako će i ostali klubovi raditi na popravljanju uvjeta za rad medija.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije