TRAGEDIJA

Stigli nalazi obdukcije Bryanta i ostalih stradalih u helikopterskoj nesreći

Reuters/DPA/PIXSELL
31.01.2020.
u 18:30

I bez obtira što se tog dana u tom području spustila gusta magla kontrola leta dala je Bryantovom helikopteru posebnu dozvolu za let koji je završio tragedijom

U helikopterkoj nesreći koja se prošle nedjelje dogodila u okolici Los Angelesa život je izgubio košarkaški velikan Kobe Bryant, njegova 13-godišnja kći Gianna Maria Onore, te još sedam osoba.

Pilot Ara Zobayan imao je dozvolu za let pomoću instrumenata, ali ne i tvrtka Express Helicopters koja posjeduje helikopter. Zbog vremenskih uvjeta slabe vidljivosti helikopter nije smio letjeti, piše New York Times.

I bez obzira što se tog dana u tom području spustila gusta magla kontrola leta dala je Bryantovom helikopteru posebnu dozvolu za let koji je završio tragedijom.

Obdukcija na devet tijela pokazala je kako su sve osobe preminule od ozljeda zadobivenih u padu helikoptera. a potvrđeno je da se radi o nesretnom slučaju.

Još se ne zna kada će se održati posljednji ispraćaj Kobea Bryanta, ali se pretpostavlja da će to biti na stadionu Memorial Colloseum u Los Angelesu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije