ufc

Stipe Miočić dobio izazivača: Ngannou želi uskočiti umjesto Jonesa

Fightsite
26.08.2017.
u 18:38

“Stipe nema protivnika za 2. prosinac u Detroitu. Ja sam ovdje! Dajte mi tu borbu!”, napisao je Predator na društvenim mrežama

Francis Ngannou je izazvao UFC-ovog prvaka teške kategorije Stipu Miočića da se obračunaju 2. prosinca na UFC 218 priredbi u Detroitu budući da su obojica ostali bez planiranih protivnika, piše Fightsite. 

“Stipe nema protivnika za 2. prosinac u Detroitu. Ja sam ovdje! Dajte mi tu borbu!”, napisao je Predator na društvenim mrežama. Kamerunski teškaš u usponu imao je zakazan meč protiv bivšeg prvaka Juniora Dos Santosa 9. listopada na UFC-u 215, ali je borba otkazana zbog potencijalnog kršenja antidopinških propisa od strane Brazilca. Miočić je s druge strane bio u pregovorima za veliki meč protiv prvaka poluteške kategorije, Jona Jonesa, ali je taj plan pao u vodu budući da je Jones također pao na doping testu. Iz UFC-a još uvijek nema povratne informacije hoće li Predatora uzeti u obzir kao idućeg izazivača teške kategorije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije