ističe korjene

Stipe Miočić je ponosan Hrvat: Ovim potezom oduševio je obožavatelje

RODOLFO BUHRER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
04.12.2020.
u 21:46

-Roditelji su me tako odgajali da se ponosim što sam podrijetlom Hrvat. Ističem to često, no novi UFC-ov sponzorski ugovor s Reebokom ne dopušta mi da nosim šorc s hrvatskim kvadratićima kao što sam to prije činio - rekao je u kolovozu ove godine Stipe Miočić,  37-godišnji američki Hrvat iz Clevelanda. 

Sada je još jednom ponosno istaknuo svoje podrijetlo izloživši hrvatsku zastavu uz američku, a mnogi su mu u komentarima izrazili podršku i divljenje na tom potezu. 

Foto: Instagram

Stipe je time reklamirao jednu tvrtku iz Ohia, no to nije umanjilo reakciju njegovih obožavatelja na još jedno ponosno isticanje korijena. 

Mama i tata Miočić nisu dugo živjeli zajedno, no to se nije odrazilo na Stipin odgoj. 

- Stipe je imao dvije i pol godine kada smo se mi rastali pa je ostao živjeti s mamom i ona je bila više oko njega nego ja. No, Kathy je uvijek bila fer i kada god sam poželio biti sa Stipom, ona bi mi to dopustila. Tako smo vikendom išli na utakmice, na Stipine hrvačke mečeve i slično - kaže tata Bojan.

 Otac i sin uvijek se čuju na dan borbe i neposredno nakon borbe, a Stipe se javi i majci koja ne može gledati njegove borbe pa svaki put u strahu iščekuje njegov telefonski poziv. 

Ili joj netko drugi javi ishod.

- Kada se borim, mama obično ode izvan grada, u naš ljetnikovac, i čeka da je nazovem. A ja je uvijek i nazovem, bez obzira na ishod borbe, da se uvjeri da sam dobro - rekao je Stipe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?