Stolni tenis

STK Mostar opet prvak, Blanka otvorila finale

Foto: Stojan Lasić
1/9
24.06.2018.
u 08:00

Stolnoteniski klub Mostar peti je put postao prvak BiH. U dvorani na Rudniku STK Mostar bio je bolji od momčadi STK Mladost iz Zenice te je tako još jednom na impresivan način došao do novog prestižnog naslova.

Uvažena gošća

Prije finala upriličena je svečanost. Čelnik STK Mostar Miro Miljko predstavio je posebnu gošću. Sve prisutne pozdravila je Blanka Vlašić, slavna hrvatska atletičarka. Njezina prisutnost ugodno je iznenadila okupljene ljubitelje stolnoga tenisa. Vlašić je također izrazila zadovoljstvo prijmom koji je imala u Mostaru.

- Još od 2012. godine dolazim u Mostaru. Puno sam suza prolila kod doktora Miljke, bilo je tu i onih tužnih, ali i suza radosnica kada su bile lijepe vijesti. Nadam se kako ću zbog tih razloga manje dolaziti u Mostar, a da ćemo što više prijateljstvo vezati uz Mostar. Drago mi je što me doktor pozvao u njegov milje interesa, znam koliko voli ovaj sport i koliko je posvećen klubu - kazala je Blanka Vlašić koju su prethodno darivali čelnici Sportskog saveza grada Mostara Hasan Šišić i Mirjana Bošnjak.

Šurbekova rutinska igra

Nakon svečanosti igrači STK Mostar i STK Mladost pristupili su mečevima. Prvi su se za stolom našli najbolji igrač domaćih Dragutin Šurbek mlađi i Zahirović. Šurbek je dominirao, još jednom je pokazao iskustvo i rutinu u svojoj igri. U prvom meču je slavio s 3:0 u setovima (11:6, 11:3, 11:3). U drugom meču je Šehić donio novi bod Mostaru.

Matković je u svom meču poražen s 2:3 od Konjića i neizvjesnost se nakratko vratila. Ipak, u igri parova Šurbek i Matković su s 3:1 pobijedili zeničku kombinaciju Zahirović/Konjić. U zadnjem meču Šurbek je samo završio posao protiv Šećirovića. Nakon zadnjeg udarca u dvorani na Rudniku publika i članovi STK Mostar su znali proslaviti pobjedu.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije