Pripreme za Europsku ligu

Što bolje se spremiti za Makedonce

24.06.2019.
u 10:21

Ekipa mostarskog Zrinjskog jučer ujutro otputovala je u Čatež gdje će u okviru središnjeg dijela priprema za predstojeće prvenstvo boraviti do 4. srpnja. Netom prije odlaska u Sloveniju novinari portala Pogled.ba razgovarali su sa Slobodanom Jakovljevićem koji je u subotu produljio ugovor sa šestorostrukim prvakom BiH do 2022. godine. - Zašto nešto što je lijepo ne bismo nastavili, ako su obje strane zainteresirane. U Sloveniji ćemo biti od 10 do 12 dana kako bi se što kvalitetnije pripremili za prve europske utakmice koje igramo protiv makedonske momčadi Akademija Pandev. Nadamo se da ćemo na najbolji mogući način to vrijeme tamo iskoristiti i spremno dočekati sezonu - kazao je Jakovljević, a za protivnika Zrinjskog i prvom pretkolu Europa lige kazao je kako i nema baš previše informacija o njima: - Nisam baš doznao neke informacije vezane za Akademiju Pandev, ali trener i struka sigurno jesu. To će nam predočiti sada u Sloveniji koji stil igraju, tako da se najbolje pripremimo za njih. Tek je početak rada s trenerom, usvajamo njegove zamisli, ima dosta novih igrača. Nekada i promjena dobro dođe - istaknuo je Jakovljević za Pogled.ba.

Na put u Sloveniju krenuli su: vratari - Ivan Brkić, Antonio Soldo, Kenan Topolović, Vojin Savić; braniči - Slobodan Jakovljević, Tomislav Barbarić, Renato Gojković, Pero Stojkić, Dario Rugašević, Advan Kadušić, Tomislav Barišić, Ivor Krešić, Jasmin Čeliković; vezni igrači - Frane Čirjak, Semir Pezer, Ivan Čurjurić, Damir Šovšić, Igor Savić, Edin Rustemović; krilni igrači - Marko Bencun, Staniša Mandić, Eldin Mustafić, Miljan Govedarica, Kristijan Stanić; napadači - Anes Mašić, Irfan Hadžić, Ivan Lendrić.•

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?