sedmi dan sp-a

Što nas danas čeka na SP-u? Dalić otkriva plan za Kanadu, u goste nam stiže Matjaž Kek

matjaž kek
26.11.2022.
u 10:57

Odbrojavamo sitno do novog nastupa hrvatske nogometne reprezentacija na Svjetskom prvenstvu u Kataru, no prije ogleda Vatrenih s Kanadom danas, sedmog dana Mundijala, na rasporedu su četiri izuzetno zanimljive utakmice u već poznatim terminima. Pa krenimo redom...

Od 11 sati Tunis u skupini D dočekuje Australiju koja je u prvom kolu poražena unatoč dobrom otporu Francuzima dok su Tunižani izvukli bod u jednoj od najdosadnijih utakmica, protiv Danske.

U prvom poslijepodnevnom terminu od 14 sati bit će zanimljivo pratiti kako će Saudijska Arabija koja je šokirala Messija i Argentinu odigrati protiv Poljske. Mogu li Saudijci do još jedne senzacije na SP-u i povijesnog plasmana u osminu finala? Podsjetimo, Poljska je u skupini C u prvom kolu odigrala remi s Meksikom.

Prava nogometna poslastica očekuje nas od 17 sati kada na teren izlaze branitelji naslova i jedni od favorita za osvajanje i ovog prvenstva, Francuzi koji će odigrati dvoboj protiv kvalitetnih Danaca. Može li Francuska koja je desetkovana ozljedama prvotimaca svejedno izvući bodove kod Danske?

Na kraju nogometnog dana, u večernjem prime-timeu od 20 sati slijedi dvoboj Amerika. Messi i društvo poljuljani porazom iz prvog kola idu na Meksiko koji na računu ima jedan bod. Argentini treba samo pobjeda želi li prema osmini finala.

Sva četiri susreta moći ćete izravno pratiti u prijenosu na portalu Večernjeg lista, a i danas donosimo bogat program specijalnih emisija i uključenja uživo putem naše digitalne video platforme Večernji TV.

Već od 10 sati donosimo vam prvi specijal, u goste nam uživo dolazi slovenski trener Matjaž Kek. Izbornik Slovenske nogometne reprezentacije nije izborio SP, ali vrlo je poznat hrvatskoj javnosti jer je pet godina proveo na klupi Rijeke i s klubom koji se danas bori za opstanak u ligi dvije godine za redom igrao Europsku ligu, osvojio titulu prvaka HNL-a, dva Kupa i jedan Superkup. 

Tijekom dana uključivat ćemo se uživo iz Dohe, a od 12.45 donosimo vam izravni prijenos posljednje konferencije za medije izbornika Zlatka Dalića uoči Kanade. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?