promijenio imidž

Što radi Ronaldo u samoizolaciji? 'Ogulio' je glavu i uživa u suncu

Instagram
25.10.2020.
u 20:13

Cristiano Ronaldo bio je pozitivan na Covid test još tamo 13. listopada nakon čega je ušao u standardan proces samoizolacije. Prije par dana ponovno je odradio test i na prepast svih Juventina test je ponovno bio pozitivan.

Zbog problema s koronavirusom Portugalac neće igrati u 5. kolu Serie A protiv Verone, no ono što je svim poklonicima 'stare dame' još više zabrinjavajuće je mogući izostanak u sudaru protiv Barcelone u Ligi prvaka. Čelnici Juventusa i njihove medicinske službe testirat će Ronalda još nekoliko puta u nadi da će zadovoljiti kriterije ozdravljenja, ali do tada...

Ronaldo vrijeme provodi u uobičajenim rutinama. Svaki dan vježba i jede po planu. Jednog te istog menija drži se već godinama, a dnevno pojede šest obroka, od čega čak dvaput ruča i večera, jednom doručkuje i ima jednu užinu, piše 24sata.hr. 

Unazad par dana promijenio je imidž i ogulio glavu 'na nulu'.

U subotu je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj gušta u lijepom vremenu i upija sunce pa se čini da mu u samoizolaciji i nije tako loše. Sportsko tijelo otpornije je na utjecaje virusa nego u normalna čovjeka, no ni to nije garancija za suzbijanje svih simptoma virusne pošasti. Ronaldo će u izolaciji biti sve dok ne dobije negativan nalaz.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

A vrijeme u borbi s koronom iskoristio je i kako bi pogledao posljednju borbu u karijeri velikog prijatelja Khabiba Nurmagomedova.

- Otac ti je ponosan, čestitam brate - napisao je popularni nogometaš objavivši fotografiju na kojoj gleda Khabibovu borbu na Insta Storyju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije