veliki uspjeh

Što sada čeka Hrvatsku? Hoće li se povijest ponoviti, sve 'miriše' na Rusiju prije četiri godine

Goran Stanzl/PIXELL
05.12.2022.
u 19:45

Hrvatska će u osmini finala u petak igrati protiv pobjednika iz susreta između Brazila i Južne Koreje. Taj se susret igra večeras u 20 sati uz prijenos na našem portalu.

Hrvatska reprezentacija plasirala se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Kataru nakon što je u drami izbacila Japan. Nakon 120 minuta bilo je 1:1 pa su o pobjedniku odlučivali jedanaesterci. A tu je briljirao hrvatski vratar Dominik Livaković koji je obranio čak tri penala i odveo vatrene među osam najboljih. 

Vatreni su tako i dalje ostali u igri za veliki rezultat nakon što su prije četiri godine na SP-u u Rusiji senzacionalno osvojili drugo mjesto.

Hrvatska će u osmini finala u petak igrati protiv pobjednika iz susreta između Brazila i Južne Koreje. Taj se susret igra večeras u 20 sati uz prijenos na našem portalu. Četvrtfinalna utakmica igra se u petak u 16 sati.

U slučaju da iznenade nogometni svijet i izbace Carioce, onda bi se u polufinalu mogli naći s Argentinom koja im  je već stara mušterija iz Rusije 2018. godine, odnosno s Nizozemcima koje s klupe vodi iskusni lisac Louis van Gaal. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?