NOVA SMRT NA TERENU

Što se to događa? U Srbiji usred utakmice preminuo nogometaš

Marko Jurinec/Pixell
29.04.2018.
u 17:00

Svi se pitaju što se to događa u posljednje vrijeme, u razmaku od samo nekoliko mjeseci svijet je napustilo puno mladih nogometaša

Još jedna tragedija na nogometnim terenima šokirala je svijet. Ovoga puta to se dogodilo u Srbiji, na utakmici u Oreškovici. 

Igrač niželigaškog kluba Dobrnja srušio se u 30. minuti susreta. Suigrači su mu priskočili u pomoć, ali bezuspješno. Hitna pomoć stigla je nakon nekog vremena, ali bilo je prekasno pa se samo konstatirala smrt.

Svi se pitaju što se to događa u posljednje vrijeme, u razmaku od samo nekoliko mjeseci svijet je napustilo puno mladih nogometaša, većina njih na samom terenu.

Najviše se pisalo o smrti kapetana Fiorentine Davideu Astoriju, a preminuli su i  Francuz Thomas Rodriguez, norveški mladi reprezentativac Adrian Lillebekk Ovlien, engleski nogometaš Daniel Wilkinson, 18-godišnji Samba Diop, igrač francuskog drugoligaša Le Harvea, kao i hrvatski nogometaš Bruno Boban.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije