KRITIKA

Strani novinar razbjesnio Srbe: 'Nikada neće biti najveći'

30.06.2019.
u 13:30

Ako se pitate tko je najbolji ikada i netko vam spomene Đokovića odgovor će u budućnosti biti samo - 'tko je on?'. Nikada neće biti najveći, zaključio je Reason

Novinar s Novog Zelanda Mark Reason u svom se tekstu danas odlučio pozabaviti likom i igrom prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića. 

Reason je u tekstu za Stuff odlučio iznijeti svoje stavove zašto misli da Novak Đoković nikada neće biti najveći u povijesti i zašto će uvijek ostati u sjeni Rogera Federera i Rafaela Nadala. Ipak, na početku teksta krenuo je Reason s kritiziranjem Novakovog fizičkog izgleda!?

"Sve što ima veze sa Srbinom je u podređenom položaju u odnosu na Nadala i Federera. Ne mislim na igru. Počnimo od frizure... Izgleda kao lutka, kao da je tek došao iz vojske. U posljednjih deset godina je ista, ništa nije promijenio? Što reći o njegovoj garderobi? Ponekad pomislite da nadimak 'Nole' znači 'nema stila' (No style). Uvijek izgleda kao dječak koji je krenuo prvi dan u školu", napisao je Reason.

Zamjerio mu je i što nije, po Reasonu, dovoljno pokazivao emocije na Australian Openu.

"Pobjedom nad Nadalom u finalu Australian Opena gdje je igrao kao stroj i kao rijetko koji tenisač u posljednjih deset godina pokazao je znanje. Ipak, nakon pobjede izgledao je prilično hladno, a to se ne smije događati", dodao je Reason, ali mediji u Srbiji su najviše bijesni na dio gdje se novinar složio s 'državnim neprijateljem broj 1' Nickom Kyrgiosom. Australski tenisač svako malo proziva Đokovića, a Reason također smatra kako Novak nikada neće biti najbolji tenisač svih vremena. 

"Ako se pitate tko je najbolji ikada i netko vam spomene Đokovića odgovor će u budućnosti biti samo -  'tko je on?'. Nikada neće biti najveći", zaključio je Reason.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije