KLOPP ĆE GA TREBATI

Strašan udarac za Liverpool, Lovrenu se otvara prilika postati heroj Anfielda

Martin RickettPress Association/Pixsell
29.10.2019.
u 07:53

Klopp nema puno opcija, a ako zadatak povjeri Lovrenu, na hrvatskom će reprezentativcu biti velika odgovornost

Joel Matip, pouzdani partner Virgila van Dijka u srcu obrane Liverpoola, neće moći nastupati čak šest tjedana zbog ozljede koljena, objavili su u ponedjeljak britanski mediji.

Matip se ozlijedio još u rujnu protiv Sheffield Uniteda, međutim, činilo se da problem nije tako strašan jer je Jürgen Klopp zaigrao s njim 20. listopada na gostovanju protiv Manchester Uniteda. Ipak, u međuvremenu se ispostavilo da je Kamerunčeva situacija daleko ozbiljnija, pa sve ukazuje na to da ćemo ga na travnjaku opet vidjeti tek sredinom prosinca.

Liverpool će dotad morati odigrati sedam prvenstvenih utakmica, a Klopp bi zadaću mogao povjeriti hrvatskom reprezentativcu Dejanu Lovrenu. Lovren je unatrag mjesec dana za Liverpool zaigrao triput, dvaput u prvenstvu protiv Leicestera i Tottenhama, dok je nastup upisao i na gostovanju u Ligi prvaka kod Genka.

Druga Kloppova opcija je Joe Gomez, dok u teoriji na toj poziciji može zaigrati i Fabinho. Što će njemački strateg naposljetku odlučiti, vidjet ćemo, ali prosipanje bodova bi ga moglo skupo stajati. Liverpool pokušava osvojiti svoju prvu titulu otkako je osnovana Premier liga, a ovo je prvenstvo otvorio fantastično, uz devet pobjeda i samo jedan remi nakon deset kola.

Nažalost po štovatelje Redsa, Manchester Cityju nije na kraj pameti predati bitku, time više jer u ovome trenutku kasni samo šest bodova. Dva će kluba uskoro odmjeriti snage na Anfieldu, njihov okršaj slijedi 10. studenog.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?