POKAZALI OZLJEDE

Strava u Nici: Nakon ulaska na teren navijači su davili igrače

23.08.2021.
u 12:35

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije igrača Marseillea Mattea Guendouzija i Luana Peresa koji su prilikom fizičkog obračuna s navijačima Nice zadobili ozljede vrata.

Utakmica trećeg kola Ligue 1 između Nice i Marseillea prekinuta je 15 minuta prije kraja pri vodstvu domaćih 1-0. Od početka susreta, navijači Nice bacali su razne predmete na igrače Marseillea dok su ih redari pokušavali obuzdati. 

Nogometaš Marseillea Dimitri Payet (34) dobio je bocom u glavu, pao je na travnjak i potom izgubio živce. Payet je pokupio jednu od boca te ju bacio natrag na tribine navijačima Nice što ih je toliko razbjesnilo da su silom pokušavali ući na teren i dohvatiti francuskog nogometaša. Tijekom fizičkog obračuna, huligani su Payetu ogrebali leđa. 

Zaštitari i igrači Nice uspjeli su ih nekako zaustaviti, ali nekolicina navijača probila se do travnjaka te je došlo do fizičkog sukoba. 
Pobješnjeli navijači u naletu su dohvatili nekoliko igrača Marseillea te su ih pokušali zadaviti što se jasno vidi prema ozljedama na vratu Mattea Guendouzija i Luana Peresa.

Jedan od igrača Marseillea nokautirao je navijača Nice, a trener gostiju Jorge Sampaoli također je dobio poriv obračunati se s nekim od huligana. Igrači su trenera jedva uspjeli obuzdati, ali onda je na teren upao i legendarni bivši igrač Marseillea Basile Boli koji je svim silama pokušavao dohvatiti nekoga od domaćih navijača. 

Zaštitari su ga uspjeli smiriti, a sudac Bastien je nakon višeminutnog naguravanja obje momčadi poslao u svlačionicu i prekinuo susret. Igrači Nice su se u jednom trenutku vratili na teren, ali momčad Marseillea ostala je u svlačionici. Jedini gol na utakmici zabio je  Danac Kasper Dolberg u 49. minuti, pišu 24sata.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije