NIJE MU BILO SPASA

Stravične scene: Napadači na skuteru izrešetali nogometaša

Reuters/PIXSELL
19.09.2019.
u 15:35

Policija je u međuvremenu pokrenula opsežnu istragu kako bi otkrila tko su ubojice i što je bio motiv

Kelvin Maynard, 32-godišnji nogometaš koji je svojedobno nosio dresove Antwerpena i Burton Albiona, ubijen je u srijedu u južnome dijelu Amsterdama.

Maynarda su kišom metaka zasula dvojica napadača na skuteru, a pokušao se spasiti bijegom prema obližnjoj benziskoj crpki.

Tijekom te jurnjave se zabio automobilom u zid, a kada je pokušao napustiti vozilo i pobjeći, napadači su ga sustigli i izrešetali.

Policija je u međuvremenu pokrenula opsežnu istragu kako bi otkrila tko su ubojice i što je bio motiv, a njemu bliske osobe su izrazile sućut i nevjericu nakon što su doznale vijesti.

Tako se oglasio i Joop Gall, nekadašnji strateg Emmena, koji je Maynarda opisao kao krasnog i prijateljski raspoloženog čovjeka. 

Maynard je profesionalnu karijeru započeo u Volenmdamu 2006. godine, a njegov pokušaj da se nametne u engleskome nogometu, a bilo je to 2015.,, spriječila je ozljeda.



Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije