Nogomet

Struka i nogometaši respektiraju svog novog protivnika

04.06.2017.
u 08:00

Reprezentativci Bosne i Hercegovine odradili su jučer u Trening centru FK Sarajevo u Butmiru trening prije kojeg su se predstavnicima medija obratili pomoćni trener u reprezentaciji BiH Dragan Perić i nogometaš Toni Šunjić i povratnik u nogometnu reprezentaciju nakon povrede Muhamed Bešić.

Respektiraju protivnika

- Poznato je kako zbog ozljeda nećemo imati Milićevića, Pavlovića i Vršajevića. Krunić je takođe pod upitnikom. Očekujemo još Miralema Pjanića, Višću, Bajića i Medunjanina koji imaju klupske obveze. Protivnika smo analizirali i dobro ga poznajemo. Kao i uvijek pripremamo se s velikom ozbiljnošću. Respektiramo protivnika, ali vjerujemo i u naše kvalitete, otvoren je bio pomoćnik u stručnom stožeru reprezentacije BiH.

Toni Šunjić ove sezone nije puno igrao u Palermu, klubu koji je ispao iz Serije A. Sa svega 7 nastupa u polusezoni Šunjić je posebno motiviran na reprezentatovnom planu. Grčku vidi kao neugodnog protivnika.

- Pripreme za utakmicu s Grčkom teku u najboljem redu. Očekuje nas utakmica s teškim protivnikom. U prošlom susretu smo pokazali i pored neodlučenog rezultata, kako smo bolja momčad, ali Grci su nepredvidivi i ne možemo protiv njih biti sigurni. Nadam se kako će ishod biti kao prošli put kada smo se sastali u Zenici. Želimo pobjedu - govori Šunjić.

Muhamed Bešić također ove sezone nije imao previše prilika za igru. Ove sezone nije nastupio za prvu momčad svog Evertona, a igrao je tek nekoliko utakmica za mladu momčad tog kluba.

Ozljeda stvar prošlosti

- Drago mi je kako sam ponovo u reprezentaciji nakon ozljede. Lijepo je biti u BiH nakon više od godinu dana. Moja ozljeda je prošlost i ja sam spreman. Očekujem pobjedu protiv Grčke. Igramo na našem terenu i smatram kako smo bolja momčad te je normalno kako očekujemo pozitivan ishod utakmice - kazao je Muhamed Bešić.

Zmajevi su na jučerašnjem treningu imali podršku djece iz vrtića Una Logen iz Bihaća. Izabranici Mehmeda Baždarevića danas imaju slobodan dan, a pripreme nastavljaju u ponedjeljak u Trening centru Nogometnog saveza BiH u Zenici.

Noć prije cijeli stručni stožer i nogometaši reprezentacije BiH bili su prisutni na svečanoj dodjeli najboljih nogometaša ligaških natjecanja u bh. nogometu na Ilidži čemu su dali svoj veliki doprinos.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije