Zanio se

Sudac slavio gol Tottenhama u pobjedi

SUDAC
03.11.2015.
u 14:40

Jučer su na rasporedu bile tri utakmice u ligama "petice", točnije u talijanskom i engleskom prvenstvu. Na kraju su gledatelji u Londonu, Veroni i Palermu vidjeli pobjedu domaćina, remi odnosno pobjedu gostiju.

Tottenham je na White Hart Laneu zaključio 11. kolo Premiershipa pobjedom nad Aston Villom (3-1) koja je u ponedjeljak predstavila novog trenera Rémija Gardea, no on je ogled pratio s tribina. Za pobjedu Spursa zabili su Moussa Dembélé, Bamidele Alli te Harry Kane, a gostima iz Birminghama tanku nadu golom za 2-1 u 79. minuti donio je Jordan Pierre Ayew piše 24sata.hr.

Reakciju suca možete pogledati OVDJE.

Zanimljivo je bilo vidjeti reakciju glavnog suca utakmice Mikea Deana nakon vodećeg gola Tottenhama u trećoj minuti. Potrčao je prema strijelcu Dembéléu raširenih ruku kao da će proslaviti s njim pa je ipak shvatio da to ne bi smio činiti.

Momčad Mauricija Pochettina napredovala je na peto mjesto ljestvice s 20 bodova, jednako koliko ima i West Ham Slavena Bilića, a do vodećih Manchester Cityja i Arsenala zaostaje pet bodova.

Chievo i Sampdoria remizirali su 1-1 u Veroni u 11. kolu Serie A. Goste je u osmoj minuti u vodstvo doveo Éder, a u 34. je izjednačio Roberto Inglese. Ovim bodom obje momčadi zadržale su se blizu sredine poretka; Sampdoria je deveta, a Chievo 13.
Empoli je produžio niz neporaženosti na tri utakmice minimalnom pobjedom kod Palerma 1-0 zahvaljujući golu Riccarda Saponare iz 53. minute. Hrvatski napadač Marko Livaja za pobjednički je sastav igrao do 82. minute.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije