Inter - Milan

VIDEO Sukob Lukakua i Ibrahimovića, pale žestoke uvrede

Twitter
27.01.2021.
u 07:38

Napeto je bilo u finišu prvog poluvremena derbija Inter - Milan u Kupu Italije, došlo je do ozbiljnog sukoba Lukakua i Ibrahimovića, dva igrača su se unosila jedan drugom u lice, a pale su i žestoke uvrede od strane Šveđanina, sukob je nastavljen i nakon sudskog zvižduka.

Nogometaši Intera prvi su polufinalisti ovosezonskog izdanja Talijanskog kupa, oni su u četvrtfinalu u utorak svladali gradskog rivala Milan sa 2-1 (0-1), prenosi N1. 

Milan je poveo preciznim udarcem Ibrahimovića (31), no u nastavku je švedski veteran isključen zbog drugog žutog kartona u 58. minuti, a pritisak Intera u nastavku utakmice donio je preokret. Lukaku (71-11m) je izjednačio iz kaznenog udarca nakon prekršaja Rafaela Leaoa na Barelli, da bi Eriksen (90+7) sjajno izvedenim slobodnim udarcem duboko u sudačkoj nadoknadi “razoružao” sjajnog Tatarusanua na vratima Milana i osigurao prolazak Intera među posljednje četiri momčadi.

Inter će u polufinalu igrati protiv pobjednika dvoboja Juventus – SPAL koji je na programu u srijedu. U srijedu će igrati i Atalanta – Lazio, dok će u posljednjem četvrtfinalu u četvrtak branitelj naslova Napoli ugostiti Speziju.

Video možete pogledati OVDJE

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije