nakon prelaska u Palermo

Šunjić: Poštujem Ronalda, ali najviše sam inspiriran Ramosom

sunjic
03.02.2017.
u 12:10

Bh. reprezentativac Toni Šunjić ovog je siječnja iz Stuttgarta prešao u Palermo. Za nekadašnjeg stopera Zrinjskog to je svakako veliki izazov u karijeri. On je u prošlom kolu, na gostovanju kod Napolija, debitirao za tim sa Sicilije, piše sportsport.ba. 

"Žao mi je što nismo pobijedili, ali sretan sam što sam dobio šansu da debitiram. Nisam očekivao da ću zaigrati. Osjećam se dobro, spreman sam da igram od prve minute, ali dosta toga ipak ovisi o treneru", rekao je Šunjić, pa je nastavio: "Dobro sam se prolagodio na novu sredinu, a dosta mi pomažu igrači s Balkana i s njima mogu pričati bez problema". 

Palermo je na dnu, ali se u klubu svi nadaju da će se izbjeći ono najgore - ispadanje u Seriju B. 

"Optimizam je svakako ključna riječ. Moramo ostati ujedinjeni kako bismo se spasili. Ostat ću foksuiran na igre na terenu. Znam da je teško, ali probat ću to napraviti". 

Što se najdražih igrača tiče, Šunjiću to predstavljaju dvojica iz Real Madrida. 

"Poštujem Cristiana Ronalda jer je igrač koji se svakodnevno žrtvuje bez obzira na sve što je osvojio. Uvijek pokušava da bude bolji, ali ja sam ipak najviše inspiriran Sergijom Ramosom". 

Zbog čega je izabrao broj 44? "Volim broj 4, ali je bio zauzet, baš kao i broj 14, pa sam se odlučio za broj 44", ističe Šunjić, koji sebe nije želio posebno opisivati, jer smatra da svaki igrač ima svoje dobre i loše strane. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije