VELIKI TERET

Supruge nogometaša zaratile: 'Znam tko je objavljivao lažne priče o meni'

PA/Pixsell
10.10.2019.
u 17:15

Collen Rooney je između ostalog optužila Rebeku Vardy da je godinama prodavala privatne i potpuno intimne informacije o njoj britanskim tabloidima. Coleen kaže da je sve testirala na društvenim mrežama.

Dramatičnom objavom na Twitteru, supruga Waynea Rooneya okrivila je drugu suprugu nogometaša, Rebaku Vardy za sve svoje probleme.

Između ostalog optužila ju je da je godinama prodavala privatne i potpuno intimne informacije o njoj britanskim tabloidima.

Coleen kaže da je sve testirala na društvenim mrežama.



 

"Ovo mi je bio veliki teret u životu, već godinama... I sada sam konačno otkrila što se krije iza svega. Već nekoliko godina netko kome sam dovoljno vjerovala da sam dopustila da me prati na privatnome Instagram računu konstantno informira novinare The Suna o mojim privatnim informacijama. Toliko je informacija izašlo u javnost o meni, o mojoj obitelji i prijateljima - sve bez mojega znanja i pristanka. Nakon mnogo vremena koje sam provela pokušavajući dokučiti tko to radi, pojavila se sumnja. U traženju pokušaja da ju potvrdim, konačno sam se dosjetila načina. Blokirala sam sve svoje prijatelje osim jednoga - oni koji su me pratili, vjerojatno su se čudili što duže vrijeme nisam ništa objavila. Tijekom posljednjih pet mjeseci objavljivala sam seriju lažnih priča da vidim hoće li ih se nekako dočepati novinari Suna. I znate što? Jesu! Priča iz Meksika, ona o mom povratku na TV ekrane i ona posljednja, o poplavljenom podrumu naše kuće, sve se poklopilo. Bilo je teško držati sve za sebe i ne komentirati ništa, pogotovo nakon što bi priče "procurile" u javnost. No sada sam apsolutno uvjerena o kome se radi. Sačuvala sam sve storyje i jasno se vidi da ih je mogla pogledati jedna jedina osoba. To je Rebekah Vardy", poručila je javnosti Coleen.

Optužena Rebekah koja je trudna i mora mirovati odgovorila joj je na Twitteru.

 

 

"Nikad ne pričam ni s kim o tebi, to mogu potvrditi brojni novinari koji su me zadnjih godina kontaktirali. Ako si i mislila da se ovo događa, mogla si se najprije obratiti meni i mogla sam promijeniti svoju lozinku za Instagram pa da vidimo hoće li prestati - tijekom godina razni su mu ljudi imali pristup. Baš sam prošlog tjedna shvatila da pratim ljude koje sama uopće ne poznajem. Ne zezam se, ne treba mi novac, što bih drugo dobila od prodaje priča o tebi? Stvarno si mi bila draga, Coleen, i toliko sam uznemirena što si sada odlučila izaći s ovim, pogotovo u mojoj visokoj trudnoći. Gadi mi se što sam prisiljena to ovako negirati. Trebala si me nazvati i prvo provjeriti sa mnom o čemu se radi" napisala je Vardy.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije