Čudo iz Bijeljine

Sve ambicije Radnika na proljeće ovisit će o financijskoj situaciji

27.11.2015.
u 06:30

Klub iz Bijeljine ove sezone je najugodnije iznenađenje nogometne Premijer lige BiH. Novu pobjedu žele i u susretu protiv Željezničara

Nogometni klub Radnik je i dalje najugodnije iznenađenje Premijer lige BiH. Bijeljinski klub se nalazi na diobi četvrte pozicije s 31 osvojenim bodom i u završnici ima prigodu čak i popraviti svoj plasman.

Bez opterećenja

Trener Slavko Petrović ne opterećuje svoje nogometaše izlaskom u europska natjecanja i želi da oni na miru provedu ovaj dio završnice prvenstva.

- Iskreno se ne opterećujemo. Idemo iz utakmice u utakmicu, spremamo se za svakog protivnika maksimalno kako bismo ostvarili što bolje rezultate. Vjerujem kako su mnogima porasle ambicije nakon pobjeda na gostovanjima, ali stručni stožer i igrači o tome trenutačno ne razmišljaju. Želimo ovaj dio natjecanja završiti sa što je moguće većim brojem bodova. Nakon završetka sjest ćemo zajedno s upravom i vidjeti kakve su mogućnosti i napraviti plan za proljetni dio sezone kao i utvrditi kakvi su ciljevi u nastavku. Sve naravno ovisi o procjeni uprave, našim financijskim mogućnostima i u skladu s tim ćemo planirati i dovođenje novih nogometaša u zimskom prijelaznom roku – rekao nam je trener Slavko Petrović.

Jedan od najboljih nogometaša Dušan Hodžić smatra kako je momčad premašila očekivanja i kako je za to zaslužno dobro ozračje.

- Odigrali smo uistinu konstantno dobro kompletan jesenski dio prvenstva. Nije bilo oscilacija u igri, maksimalno smo ozbiljno shvatili svakog protivnika, na pravi način se pripremali za njih i na kraju smo zadovoljni bodovnim saldom. Sigurno kako nema stajanja, želimo da i u ova dva preostala kola, ukoliko se i odigraju, dođemo do što većeg broja bodova. Mi smo bili odlični na gostovanjima, a kući smo ostajali bez pobjede protiv Slobode, Širokog Brijega i Sarajeva koji se bore za naslov. Sad nam slijedi susret protiv Željezničara, gdje ćemo nastojati doći do pobjede koja bi nam mnogo značila. Sarajevski klub ne igra na željenoj razini, ali to nas neće opustiti, odigrat ćemo maksimalno angažirano jer se želimo oprostiti od naših navijača s tri osvojena boda – smatra iskusni nogometaš Dušan Hodžić.

Susret protiv Željezničara igra se u nedjelju od 13 sati. Trener Slavko Petrović ima velikih problema pred ovu utakmicu.

Izostanci

Izvan stroja su zbog kartona Samir Memišević i Slobodan Jakovljević, dok zbog ozljeda i zdravstvenih problema sigurno neće nastupiti Mladen Žižović i Eldin Mašić. Unatoč tomu, u tom klubu vjeruju kako mogu doći do nova tri boda koja bi ih zadržala u vrhu ljestvice i otvorila mogućnost kako bi se na proljeće borili čak i za europska natjecanja.*

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije