REAKCIJE SLAVNIH

Svijet se rastaje od Maradone, pogledajte što je upravo objavio Luka Modrić

26.11.2020.
u 16:43

André Villas-Boas, trener Marseillea, zatražio je od Fife da zauvijek zabrani nošenje dresa s brojem 10

Brojne slavne osobe upravo se opraštaju od Diega Armanda Maradone. Prenosimo u nastavku njihove reakcije, kao i objavu Luke Modrića, kapetana hrvatske nogometne reprezentacije, na Instagramu

Pele: Kakva tužna vijest. Izgubio sam velikog prijatelja, a svijet legendu. Nadam se da ćemo se jednog dana moći zajedno igrati na nebu.  

Lionel Messi: Vrlo tužan dan za sve Argentince i za nogomet. Ostavlja nas, ali ne odlazi, jer je Diego vječan   

Gianni Infantino, predsjednik Fife: Ono što je Diego učinio za nogomet kako bi se svi zaljubili u ovaj prekrasan sport jedinstveno je. To je, poput njega, jednostavno neizmjerno. Diego zaslužuje našu vječnu zahvalnost za to. 

Predsjednik UEFA-e Aleksander Čeferin: Duboko sam tužan otkad sam saznao za smrt Diega Maradone, jedne od najvećih i najznamenitijih figura u svjetskom nogometu. Proslavio se sa svojim genijem i karizmom. 

Thomas Bach, predsjednik Međunarodnog olimpijskog odbora: Zbogom velikanu. Bio si uznemirena duša, ali oduševio si cijeli svijet svojim jedinstvenim nogometnim vještinama. Počivaj u miru.  

Sepp Blatter, bivši predsjednik Fife: "To je nestanak jednog od najboljih nogometaša našeg vremena. Obilježio je svjetsko prvenstvo u Meksiku.  

Gary Lineker:  Daleko najbolji igrač moje generacije i možda najveći svih vremena. Nakon blagoslovljenog, ali izmučenog života, nadamo se da napokon će naći utjehu u Božjim rukama. 

Michel Platini:  Nestaje naša prošlost (...) Jako sam tužan. Nostalgičan sam za jednim lijepim vremenom .. . Cruyff, Di Stefano, Puskas su otišli, puni sjajnih igrača koji su obilježili moju mladost. Diego je obilježio moj život.   

SSC Napoli: Svi čekaju naše riječi. Ali kojim riječima možemo izraziti bol poput one koju osjećamo? Trenutno je vrijeme za suze, a kasnije će biti vrijeme za riječi.  

FC Barcelona: Hvala na svemu, Diego. (...) Sućut zbog smrti Diega Armanda Maradone, igrača našeg kluba (1982-84) i ikone svjetskog nogometa. Počivaj u miru, Diego." 

Cristiano Ronaldo: Danas se opraštam od prijatelja, a svijet se oprašta od vječnog genija. Jedan od najboljih svih vremena. Neusporediv mađioničar. Prerano odlazi, ali ostavlja neograničeno nasljeđe i prazninu koja se nikada neće popuniti. " 

Rafael Nadal: Danas se svijet sporta općenito, a posebno nogometa osjeća praznim. Maradona, jedan od najvećih sportaša u povijesti, preminuo je". 

Gheorghe Hagi, bivši rumunjski reprezentativac, nadimka "Maradona s Karpata": Ogroman šok za nogometni svijet i za čitav planet. Beskrajna tuga ispunila mi je dušu čim sam čuo ovu strašnu vijest . Takav ogroman genij koji je prerano otišao ... počivaj u miru, Diego! 

Kylian Mbappé: RIP Legendo. Zauvijek ćeš biti u povijesti nogometa. Hvala vam na svim užicima koje si pružio cijelom svijetu.  

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola: Čovjek od radosti i zadovoljstva, a svojim ulaganjem u svjetski nogomet učinio je svjetski nogomet boljim. 

Zinédine Zidane, trener Real Madrida: "Ovo je ogroman gubitak za svijet općenito i za svijet nogometa 

André Villas-Boas, trener Marseillea: Volio bih da Fifa zauvijek zabrani nošenje dresa s brojem 10, za sve momčadi to bi bilo najbolje priznanje za najboljeg igrača u povijesti. 

Silvio Berlusconi: Veliki šampion u životu i izvanredan protivnik na terenu. S Maradonom odlazi jedan od simbola nogometa. Jako me boli. " 

Luka Modrić nešto iza 13 sati objavio je sljedeću fotografiju na svom Instagramu:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije