LUKA NA RADARU

Svjetski velikan želi dovesti Modrića i konačno osvojiti Ligu prvaka

08.06.2017.
u 19:40

Modrić je bio jedan od najboljih igrača u nedavnom finalu u kojem je Real slavio s 4:1. No, talijanski mediji napominju da će biti teško odvesti Modrića od Zidanea iako neke informacije da bi moglo doći do razlaza.

Juventus želi pojačati vezni red za sljedeću sezonu pa je bacio oko na našeg Luku Modrića i Andresa Iniestu iz Barcelone.

Stara dama u posljednje je tri godine izgubila dva finala Lige prvaka pa u klubu smatraju da im treba kvalitetan i iskusan igrač s kojim mogu osvojiti trofej. Modrić je bio jedan od najboljih igrača u nedavnom finalu u kojem je Real slavio s 4:1.

No, talijanski mediji napominju da će biti teško odvesti Modrića od Zidanea iako neke informacije da bi moglo doći do razlaza.

Drugi na listi želja trenera Maxa Allegrija je 33-godišnji Iniesta koji je čitavu karijeru proveo u Barceloni i proteklih je godina bio jedan od najboljih veznjaka na svijetu. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije