USAIN BOLT

Taj pogodak koji je Hrvatska primila nikad neću zaboraviti

21.10.2017.
u 15:49

Nikad neću zaboraviti kad smo se kvalificirali na Svjetsko prvenstvo, premijer je proglasio nacionalni praznik. Sjećam se i prvog pogotka na turniru - rekao je Usain Bolt

Usain Bolt se nada da bi s nogometnom karijerom mogao započeti u 2018. jer interesa za njega ne manjka.

- Da, želio bih zaigrati nogomet sada nakon završetka igračke karijere - otkrio je za Fifinu internetsku stranicu 31-godišnji jamajčanski sprinter.

- Puno klubova pokazalo je interes za mene. No, od kolovoza vučem ozljedu bedrenog mišića i ne mogu trenirati. Međutim, bit ću spreman sljedeće godine.

Bolt je otkrio i da se dobro sjeća Svjetskog prvenstva 1998. kada je prvi povijesni nastup upisala njegova domovina. Bila je to i prva utakmice Hrvatske na Svjetskim prvenstvima, a vatreni su slavili 3:1 golovima Stanića, Prosinečkog i Šukera.

- Nikad neću zaboraviti kad smo se kvalificirali na Svjetsko prvenstvo, premijer je proglasio nacionalni praznik. Sjećam se i prvog pogotka na turniru, Robbie Earle ga je postigao glavom na utakmici protiv Hrvatske. U posljednjoj utakmici je Theodore Whitmore zabio dvaput u pobjedi protiv Japana.

Bolt je atletsku karijeru završio s osam olimpijskih te 11 svjetskih zlatnih medalja.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije