hrvatski izbornik i biši kapetan

Talijani se raspisali o Zlatku Daliću i Dariju Srni: Sprema se senzacija?!

Ivo Čagalj/Pixsell
04.06.2019.
u 13:31

Talijanski mediji navode da je Roma zainteresirana za hrvatskog izbornika, a navodno su neki kontakti već ostvareni.

Hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić nakon senzacionalnog uspjeha na Svjetskom prvenstvu dobivao je ponude za posao sa svih strana svijeta. Sve to je odbio, no zainteresiranih i dalje ne manjka. Sada se spominje Roma. 

Naime, talijanski mediji navode da je rimski klub zainteresiran za hrvatskog izbornika, a navodno su neki kontakti već ostvareni.

Spominju se još trener Šahtara Paulo Fonseca i Roberto De Zerbi koji vodi Sassuolo. Podsjećamo, Roma je ostala bez trenera nakon što je Claudiju Ranieriju istekao ugovor.

Talijanski mediji donose vijesti i o bivšem kapetanu hrvatske reprezentacije Dariju Srnu. L'Unione Sarda navodi da je Cagliari Srnu ponudio produljenje ugovora na još godinu dana. 

Bivši kapetan vatrenih ima 37 godina, a kao opcija se spominje i povratak u Hajduk u posljednjoj igračkoj sezoni. Ovaj izvor navodi da je splitski klub ponudio povratak svojem bivšem igraču, a Srna se navodno nema ništa protiv.

Talijani navode da bivši vatreni još nije odlučio i da mu treba neko vrijeme da izabere. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?